13 Şubat 2014 Perşembe

BUDO Güncel Bilet Fiyatları

BUDO Güncel Bilet Fiyatları için tıklayınız.

İndirimli ve Ücretsiz Biletler:

Öğrenci: 6-24 yaş arası öğrenci kimliğine sahip yolcularımıza yönetim tarafından (% 10 ile % 22 arasında) belirlenen oranlarda indirim uygulanmaktadır.

65 yaş ve üzeri: 65 yaş ve üzeri yolcularımıza yönetim tarafından (%10 ile %22 arasında) belirlenen oranlarda indirim uygulanmaktadır.

Gazi, şehit dul ve yetimleri: 1005 sayılı kanunun 2. Maddesi ve 3713 sayılı kanunun 21. maddesine göre; SGK tarafından Gazi, şehit dul ve yetimlerine verilen seyahat kartına sahip yolcularımıza, yönetim tarafından (%10 ile %22 arasında) belirlenen oranlarda indirim uygulanmaktadır.

Engelli: T.C. Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı, T.C. Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Genel Müdürlüğü tarafından verilmiş %40 ve üzeri özürlü kimlik kartı veya sağlık raporuna sahip yolcularımıza yönetim tarafından ( % 10 ile % 22 arasında ) belirlenen oranlarda indirim uygulanmaktadır.

Basın: T.C. Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından verilen Sarı Basın Kartına sahip yolcularımıza yönetim tarafından ( % 10 ile % 22 arasında ) belirlenen oranlarda indirim uygulanmaktadır.

Çocuk(0 - 6 yaş): Bir yetişkin ile birlikte seyahat edecek olan ve koltuk işgal etmeyen bir çocuk (0 - 6 yaş) için ücret alınmaz.

Diğer Çocuk: Yetişkin refakatine verilemeyen ikinci ve sonraki çocuklar için yönetim tarafından ( % 10 ile % 22 arasında ) belirlenen oranlarda indirim uygulanmaktadır. 


Kurallar:
* Koltuk sahibi olmamak koşulu ile ücretsiz seyahat edecek çocuk (0 - 6 yaş) sayısı yetişkin sayısı ile sınırlıdır. Yolculuk yapacak 0 - 6 yaş aralığındaki çocuklardan her birine refakat edecek bir yetişkin bulunuyorsa ücret tahsil edilmez.

* Yetişkin sayısından fazla seçilen çocuklar (0 - 6 yaş) Diğer Çocuk fiyat tarifesi üzerinden, yönetim tarafından ( % 10 ile % 22 arasında ) belirlenen oranlarda indirim uygulanmaktadır. * Bilet değişikliği yapmak isteyen yetişkinler refakat ettiği çocuklarla birlikte seferlerini değiştirebilir. * İndirimli bilet sahipleri terminal görevlilerine indirim belgelerini ibraz etmekle yükümlüdür. İndirimli geçiş belgesinin gösterilmemesi durumunda, yolcu gişeden yeni bir yetişkin bileti almak zorundadır.

https://budo.burulas.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder